Spisesalen

Her er der stole og borde til 60 personer (der kan uden problemer dækkes op til 70-80). Salen ligger med direkte adgang til køkkenet. I spisesalen er der et skab med service til 70 personer. Salen er endvidere udstyret med fastmonteret projekter, lærred og højtalere. Der er lysdæmpning og salen har udgang til terrassen. Det er muligt at flytte whiteboardtavler fra den lille sal til ophæng på endevæggen.

Lille sal

Med vinduer med gulv til loft vinduer mod syd, her er der borde og stole til 36 personer, samt ekstra aktivitetsborde. Sydsalen har også direkte udgang til terrassen. Der er whiteboard tavler monteret på den ene væg. Salen har lysdæmping

 

Køkkenet

Køkkenet er total renoveret i 2021, det er nu et moderne industrikøkken med fliser på væggene og inventar i rustfri stål – alt sammen let at renholde. Køkkenet er udstyret, så det er muligt at lave mad til mange. Induktions komfur, 2 ovne, industrikaffemaskine (2×10 l), samt opvaske afdeling med industri opvasker der klarer opvasken på få minutter. Der er selvfølgelig alt hvad man skal bruge af gryder, potter og pander samt køkkenværktøj. Der er også en god kraftig røremaskine. Som noget nyt er der installeret automatisk udsugning af køkkenet.

 

Grovkøkken

Grovkøkkenet har indgang direkte fra gårdspladsen (nordsiden) her er der 2 store køleskabe samt skabsfryser. Der er en mikrobølge ovn samt skåle, fade, tagtøj med mere. Endvidere er der masser af tomme hylder til madopbevaring. Der er store stålborde, det ene med vask.

 

Toiletter/bad

I den ene ende af huset er der pige og drenge toilet med hver 3 toiletter, 2 baderum samt vaskepladser. Der er endvidere et handicap toilet med bade mulighed.

Garderobe

Både ved hovedindgangen mod syd og indgang mod nord, er der gangarealer med garderobe plads